23 april 2024

Over Regio TV aan Tafel

Regio TV aan Tafel verdiept het nieuws van Regionieuws TV. Onderwerpen uit de diverse regio’s worden aan de diverse Regiotafels besproken. Wilt u op de opname bijwonen of heeft u onderwerpen met betrekking op uw specifieke doelgroep of regio? Stuurt u een mailtje naar info@regionieuws.tv . Het programma is te zien op www.regionieuws.tv, maar ook op regionale TV.

Uitzending op Regio TV InfoThuis

Regio TV aan Tafel Haaglanden op RegioTVInfoThuis zendt al meer dan 20 jaar TV uit in een prachtige regio, waarin meer dan 1.100.000 mensen samenleven. Een samenleving met een grote diversiteit op het gebied van bevolkingssamenstelling, infrastructuur, wonen, werken en recreatie. Deze regio is een gebied van uitersten, het koninklijke Wassenaar, forensisch Zoetermeer, historische plaatsen als Voorburg en Delft, de residentiestad Den Haag, het glastuinbouwgebied Westland en het uitgestrekte Midden-Delfland. Dit vraagt natuurlijk om een speciaal programma.

Hier vindt u alle uitzendingen van Regio TV aan Tafel Haaglanden.

‘Regio TV aan Tafel Suriname’ is een TV programma dat specifiek gaat over de diaspora van Suriname. Aan de Surinametafel worden onderwerpen uit Regionieuws TV Suriname inhoudelijk toegelicht door betrokkenen. Zoals we dit noemen TV voor 1 miljoen Surinamers.

Hier vindt u alle uitzendingen van Regio TV aan Tafel Suriname

Politiek bekeken is een onderdeel van Regio TV aan Tafel.

Zie hier eerdere afleveringen van Regio TV aan Tafel

De presentatie van het programma is in handen van Ton Tabben.    
Ton is een ervaren en gewaardeerde presentator en debatleider die als geen ander in staat is om een boodschap over te brengen. Hij weet te boeien en te binden en dat is de belangrijkste taak van een goede presentator en gespreksleider.

Mail ons: info@regiotvaantafel.nl    

Uiteraard is het mogelijk een gastoptreden in het programma te ondersteunen met commercials die na het programma worden  uitgezonden. Om meer te weten te komen over participatie of ondersteuning van het programma  informeren wij u graag!    

Regio TV aan Tafel wordt uitgezonden op www.regionieuws.tv en te volgen op www.regiotvaantafel.nl

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com