18 mei 2024

Zoetermeer – Ontmoetingspunt verlies Zoetermeer gaat door ondanks de aangescherpte coronamaatregelen.

Op zondag 1 en 29 november van 14:00 – 16:00 uur en op vrijdag 13 november van 10:00 – 12:00 uur ben je welkom bij het Ontmoetingspunt Verlies in het Forum, de hoofdvestiging van Bibliotheek Zoetermeer.

Als je te maken hebt met een verlies kun je hier terecht voor een luisterend oor en het delen van ervaringen. Je wordt ontvangen door professionele vrijwilligers.

Wanneer iemand overlijdt komen nabestaanden in een rollercoaster terecht. Er is van alles te regelen en er zijn vaak ook veel mensen om hen heen. Maar na verloop van tijd verstomt de drukte, terwijl er dan vaak behoefte is aan contact, juist ook met lotgenoten. Verlies treedt niet alleen op bij het overlijden van een dierbare, ook scheiding, verlies van gezondheid of werk kan een groot verlies betekenen. Ook dan is het fijn te kunnen terugvallen op lotgenoten en adviezen te krijgen.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com