13 april 2024

Delft – Moordverdachte opgepakt in Spanje

In Spanje is een man aangehouden voor gewelddadige dood van een man in De Colignystraat in Delft begin september.

In het onderzoek naar de gewelddadige dood van de 36- jarige man in Delft, hebben agenten op donderdag 29 oktober in Spanje een 23- jarige man aangehouden.

Het slachtoffer werd op dinsdag 1 september in een woning aan de De Colignystraat in Delft aangetroffen. Het 36- jarige slachtoffer bleek te zijn neergestoken. Het slachtoffer overleed ter plaatse aan zijn verwondingen.

Na een uitgebreid onderzoek hielden Spaanse agenten op verzoek van het rechercheteam een 23- jarige man uit Delft aan. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij dit dodelijk steekincident. Nederland heeft de Spaanse autoriteiten inmiddels verzocht om uitlevering van deze aangehouden verdachte.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com