22 juni 2024

Delft – Activiteiten in het kader van de Week van de werkstress

In en rond OPEN Delft vindt tussen 16 en 20 november de week van de werkstress plaats.

Juist in deze tijd van thuiswerken en onzekerheid is het goed om stil te staan wat dit met je doet en hoe je zorgt voor ontspanning. Bewust Delft en De VAK hebben samen een programma samengesteld wat grotendeels online te volgen is. De programmaonderdelen waarbij we wel bij elkaar komen gaan door onder voorbehoud. Deelname is gratis!

Één derde van het werkgerelateerde verzuim wordt veroorzaakt door werkstress. Daarmee is stress op de werkvloer beroepsziekte nummer 1. Wie stress op het werk succesvol aanpakt zorgt voor meer werkplezier en minder verzuim.

Doel van de week is om je bewust te maken van je eigen verantwoordelijkheid en de mogelijkheden om in balans te blijven. Ook in deze onzekere tijden. Het centrale thema is daarom dit jaar: Blijf in balans! De Week van de werkstress is een landelijke actie om werkgevers en werknemers te laten inzien dat je werkstress kunt voorkomen.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com