22 juni 2024

Leidschendam – Verdachte aangehouden voor brandstichtingen

De politie heeft maandagochtend 2 november rond 08:00 uur een verdachte aangehouden voor brandstichtingen in Leidschendam.

De verdachte is een 26-jarige man uit Leidschendam. De man zit op dit moment nog vast en wordt verhoord.

Sinds april worden in Leidschendam regelmatig auto’s en andere voertuigen in brand gestoken. De recherche heeft de afgelopen maanden onderzoek gedaan naar deze brandstichtingen en daaruit volgde deze aanhouding. De man wordt ervan verdacht een aantal van de branden te hebben gesticht.

Burgemeester Tigelaar: “Voor de slachtoffers van de autobranden, maar ook voor alle ongeruste inwoners waarvan er sommige zelfs ’s avonds bang waren op straat, is dit goed nieuws. Brandstichting is onacceptabel. Dit is een goed resultaat in het lopende onderzoek.”

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com