19 juni 2024

Rijswijk – Aanhouding in vermissingszaak

De politie Noord-Holland heeft zondagochtend een 34-jarige man uit Rijswijk aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de vermissing van Sumanta Bansi uit Hoorn. Het laatste levensteken van de Hoornse dateert van 18 februari 2018.

In november 2018 werd de in Suriname geboren vrouw bij de politie opgegeven als vermist. Het onderzoeksteam stelde vrij snel vast dat de destijds 22-jarige vrouw meer dan vermoedelijk het slachtoffer is geworden van een misdrijf en hoogstwaarschijnlijk niet meer in leven is. Haar lichaam is echter nog altijd niet gevonden ondanks meerdere zoekacties op verschillende locaties in het Robbenoordbos en in het water langs de Afsluitdijk. 
De recherche doet onderzoek naar de rol die verdachte mogelijk heeft gespeeld in deze zaak.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com