22 juni 2024

Wassenaar – Waardebon energiebesparende maatregelen nog 2 maanden geldig

Woningeigenaren met een waardebon energiebesparende maatregelen kunnen deze nog 2 maanden te gebruiken.

Alle woningeigenaren van Wassenaar krijgen deze week een brief in de bus die nog geen gebruik hebben gemaakt van een speciale actie. Daarmee krijgen zij een bedrag van 70 euro terug bij de aanschaf van kleine energiebesparende maatregelen. Zij hebben nu een nieuwe kans. Inleveren kan nog tot 31 maart.

Deze actie is een groot succes. Al meer dan 500 woningeigenaren van Wassenaar hebben ervan geprofiteerd. De waardebon kan gebruikt worden om gratis kleine energiebesparende producten aan te schaffen zoals ledlampen, radiatorfolie, tochtstrips of een waterbesparende douchekop.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com