18 mei 2024

Wassenaar – Vrijwilligers van WassenaarDoet geven coronahulp

Mensen in quarantaine die geen ondersteuning van familie of vrienden ontvangen kunnen een beroep doen op Wassenaar Doet.

WassenaarDoet is een handige website waar Wassenaarders elkaar kunnen vinden voor zowel praktische als sociale onbetaalde hulp.

Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, vraagt de rijksoverheid aan u om in een aantal gevallen thuis te blijven en geen bezoek te ontvangen. Heeft u geen familie, vrienden of buren die in dat geval een boodschap voor u kunnen doen, de hond even willen uitlaten of af en toe een telefonisch praatje met u kunnen maken, neem dan contact op met WassenaarDoet.

WassenaarDoet koppelt u graag aan een vrijwilliger. Het lukt bijna altijd om een match te maken tussen hulpvraag en -aanbod. Ze kunnen helpen bij bijvoorbeeld de boodschappen of het ophalen van medicijnen.

Wilt u inwoners van Wassenaar helpen of heeft u zelf hulp nodig, meldt u dan aan via www.WassenaarDoet.nl of via een mailtje naar info@wassenaardoet.nl. U kunt ook bellen naar 06 – 15 67 85 10.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com