13 april 2024

Wassenaar – Wethouder wenst huisartsen succes bij vaccineren

De Wassenaarse huisartsen zijn gestart met het vaccineren van 63- en 64 jarigen tegen het coronavirus.

De gemeente heeft hiervoor de voormalige Den Deijlschool ter beschikking gesteld. Wethouder Inge Zweerts de Jong bracht de huisartsen en vrijwilligers vanochtend een fruitmand om hen succes te wensen.

Een lokale en veilige vaccinatielocatie waar de huisartsen vandaag alle 63- en 64- jarige Wassenaarders kunnen vaccineren. Ik wens hen veel succes!’, aldus de wethouder.

De Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD) vaccineert de meeste mensen. Dat doen zij op regionale locaties. Maar huisartsen vaccineren ook bepaalde doelgroepen. De Wassenaarse huisartsen bieden hun patiënten graag de kans om zich dicht bij huis te laten vaccineren. Daarom heeft de gemeente de voormalige Den Deijlschool ter beschikking gesteld. De huisartsen gebruiken deze locatie in elk geval op woensdag 7 april en vrijdag 25 juni. De andere data zijn nog niet bekend.

De gemeente en de huisartsen hebben geen invloed op de locatie en het moment waarop u gevaccineerd wordt. De rijksoverheid bepaalt wie wanneer aan de beurt is voor vaccinatie tegen het coronavirus. U ontvangt vanzelf een uitnodiging van het RIVM. In de uitnodigingsbrief leest u meer over bijvoorbeeld de locatie, de bereikbaarheid en het type vaccin.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com