21 mei 2024

Haaglanden – Terrassen en winkels weer open

De terrassen mochten vandaag weer open na een sluiting door corona van drie maanden.

De terrassen zijn vandaag open gegaan na een lange periode van corona-sluiting. Hoewel de opening van 12 uur ‘s middags tot 6 uur ‘s avonds nog als uiterst mager wordt gezien door de horeca exploitanten werd er toch gretig gebruik van gemaakt.

Met een voorzichtige opbouw tot 12 uur en de eerste gasten direct daarna. Na 12 uur klonk er een tevreden geroezemoes over de pleinen in Den Haag en omstreken.

Ook winkels mochten weer beperkt bezoekers zonder afspraak ontvangen. Bij sommige winkels, zoals de Primark in Den Haag stonden lange rijen wachtenden voor de deur. Bij Ikea in Delft verzuchtte een bezoeker: “Ik zou dat ik op afspraak kon winkelen.”

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com