21 mei 2024

Zoetermeer – Kennismaking van burgemeester aan Zoetermeerse wijken voltooid

Burgemeester Bezuijen heeft de kennismakingstoer door Zoetermeerse wijken afgesloten.

Burgemeester Michel Bezuijen is onder de indruk van de vele wijkactiviteiten en de grote betrokkenheid van inwoners bij hun wijk.

De burgemeester sloot zijn kennismakingsronde met de Zoetermeerse wijken af met een bezoek aan Dorp en Driemanspolder. Eind vorig jaar, voor de corona lockdown, bezocht de burgemeester alle andere wijken in de stad en ontmoette er inwoners en ondernemers.

Na zijn start in oktober vorig jaar bezocht burgemeester Michel Bezuijen wekelijks één van de Zoetermeerse wijken. Vanwege de tweede corona lockdown kon het bezoek aan de wijken Dorp en Driemanspolder helaas niet eerder plaatsvinden. Tijdens een toer door de wijk vertelt de wijkregisseur van de gemeente burgemeester Michel Bezuijen over alle belangrijke plekken en ontwikkelingen. Lopend of fietsend door de wijk ontmoette de burgemeester inwoners en bracht een kort bezoek aan een aantal maatschappelijke instellingen, verenigingen en ondernemers.

‘Ik ben onder de indruk van de vele activiteiten, het enthousiasme en de betrokkenheid in de wijken”, blikt burgemeester Michel Bezuijen terug op de wijkbezoeken. “Het ontvangst was overal heel hartelijk en ik heb veel interessante en goede suggesties gehoord van inwoners en ondernemers. De wijken in onze stad hebben elk een eigen karakter en zijn veelzijdig en zelfvoorzienend. Dat moeten we ook voor de toekomst koesteren. Samen zetten we de schouders er onder om onze wijken mooi en vitaal te houden.”

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com