16 juli 2024

Zoetermeer – Playground Meerzicht wordt opgeknapt

De gemeente Zoetermeer gaat samen met de Krajicek Foundation de Krajicek Playground Meerzicht opknappen. De Playground in Meerzicht is één van de tien Playgrounds door heel Nederland, die uitgekozen is voor een upgrade.

Dankzij een bijdrage van de Nationale Postcodeloterij kan de Krajicek Foundation tien bestaande RKF-Playgrounds (sportvelden) door heel Nederland aantrekkelijker, interactiever en duurzamer inrichten.

De gemeente en de Krajicek Foundation gaan nu samen aan de slag om een ontwerp te maken voor de nieuwe Playground. Of de Playground straks bijvoorbeeld een interactieve voetbalmuur, een pannaveld, een urbandanceveld of een beweegbank krijgt, daarover gaat de gemeente in gesprek met omwonenden en gebruikers van de Playground. Tot 1 augustus kunnen zij alvast hun voorkeuren aangeven en suggesties delen via een vragenlijst via: doemee.zoetermeer.nl/playgroundmeerzicht.

De upgrade zelf laat nog even op zich wachten. Volgens de planning wordt de Playground in het voorjaar van 2022 opnieuw ingericht.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com