21 februari 2024

Delft – Levende boeken bij bibliotheek DOK Delft

Dit najaar komt de Human Library naar bibliotheek DOK in Delft. Hier leen je geen papieren boeken, maar echte mensen met een verhaal. ‘Levende boeken’ zijn mensen die in het dagelijks leven veel te maken hebben met vooroordelen, zoals mensen met een onalledaagse achtergrond of overtuiging.

The Human Library wil mensen uitdagen verder te kijken door in gesprek te gaan met die vreemde ‘ander’. Met een ‘boek’ uit de Human Library luister je naar bijzondere levensverhalen. Het resultaat: verrassende, inspirerende ontmoetingen mét humor.

Bij de balie is een catalogus met daarin de beschikbare ‘levende boeken’. Op een groot bord kun je zien welk boek beschikbaar is. Via de balie geef je aan met wie je een gesprek wilt aangaan. Daarna brengt de baliemedewerker jou en het ‘menselijke boek’ met elkaar in contact.

De gesprekken duren maximaal 20 minuten.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com