21 februari 2024

Delft – Actie Buitenkans spoort bewoners aan in nemen klimaatmaatregelen

We krijgen steeds vaker te maken met hoosbuien met enorme hoeveelheden regenwater in korte tijd. Zo extreem als in Limburg hopen we voorlopig niet nog een keer te krijgen, maar dat het vaker heftig regent is zeker.

Onze stad, jouw wijk en tuin kan al dat regenwater niet aan. Bootje varen op straat lijkt even leuk, maar overlast of schade door regen wil niemand. Dat moeten we met elkaar zien te voorkomen. De #BUITENKANS campagne laat zien dat je als inwoner met kleine en grote maatregelen kunt helpen de kans op overlast door hoosbuien in de stad te verminderen én je buurt tegelijkertijd mooier en groener te maken.

De zomervakantie is een mooi moment om de stad te verbeteren en klimaatkrachtiger te maken. En klaar te maken voor de toekomst.

Kijk op www.buitenkansdelft.nl voor tips en acties: voor het aanschaffen van bijvoorbeeld een regenton, een groen dak en plantenpakket of hoe jij mee kunt doen met het NK-Tegelwippen! Het team van de Klimaatmaat rijdt deze zomer door de stad en ondersteunt je graag bij het klimaatbestendig maken van jouw tuin, dak, terras.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com