25 juni 2024

Den Haag – 4 mensen aangehouden bij mogelijk schietincident

Er zijn vier mannen aangehouden bij een schietincident in Den Haag. De politie kreeg een melding van een verdachte situatie op de Rossinilaan waarbij mogelijk schoten gehoord waren. Agenten gingen meteen ter plaatse en troffen daar een aantal verdachten aan.

Toen de agenten hen wilden aanhouden, probeerden de verdachten zich daaraan te onttrekken. Daarbij zijn meerdere waarschuwingsschoten gelost. Niemand raakte gewond.

De verdachten probeerden zich aan de aanhouding te onttrekken en zetten het op een lopen. Omdat de verdachten mogelijk vuurwapengevaarlijk waren, hebben de agenten meerdere waarschuwingsschoten gelost.

Tijdens het incident reed een voertuig met hoge snelheid op de agenten af. De agenten konden nog net opzij springen. Ook deze verdachte werd aangehouden. In totaal zijn vier personen aangehouden. Het gaat om mannen van 44, 43, 40 en 28 uit Sliedrecht, Den Haag en Zeist. De politie onderzoekt de zaak. Tot op heden is uit onderzoek nog niet gebleken dat de verdachten daadwerkelijk geschoten hebben.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com