4 maart 2024

Zoetermeer – Vuurwapen en drugs in beslaggenomen bij controle

Een controle van een auto op de Coornherthove in Zoetermeer leidde tot de aanhouding van twee 19- jarige Zoetermeerders. Bij een van de twee mannen vonden agenten een vuurwapen in zijn broeksband. Daarnaast werden ook drugs aangetroffen.

De auto stond op het Monnikenbos in Zoetermeer. De bestuurder was in gesprek met een scooterrijder. Op het moment dat ze de politieauto zagen gingen ze er vandoor.

De personenauto maakte hierbij diverse verkeersovertredingen. Op de Coornherthove werd de auto door agenten gestopt. Bij controle bleek de bestuurder onder invloed te zijn van verdovende middelen.

In de auto werden verdovende middelen, contant geld en een ploertendoder aangetroffen. Agenten vonden bij de bijrijder in zijn broeksband een vuurwapen en een aantal patronen. In de woning van de bijrijder werden ook verdovende middelen gevonden. De twee verdachten zitten op dit moment vast en worden gehoord.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com