25 juni 2024

Zoetermeer – Gemeentelijk welkom voor nieuwe studenten

Burgemeester en wethouder hebben de nieuwe studenten voor de ICT opleiding in de stad verwelkomt. Zo’n 100 eerstejaars studenten startten deze week hun studie in het Dutch Innovation Park. Zij verkenden tijdens de introductieweek hun nieuwe studentenstad Zoetermeer met een tocht langs een aantal handige plekken in Zoetermeer aan.

Ruim 20% van de IT-bedrijven in de regio zijn in Zoetermeer gevestigd. Er zijn veel mogelijkheden om tijdens studie praktijkervaring op te doen, aldus de gemeente.

Startpunt van de tocht was het Stadhuisplein. Eindpunt was de Dutch Innovation Factory. Dit is een plek waar studenten en ondernemers elkaar vinden. Onderwijs en bedrijfsleven werken er nauw samen, onder meer op het gebeid van stageplekken.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com