25 juni 2024

Den Haag – Nieuw project van start om sporten na corona te stimuleren

Den Haag start met een project waarmee het Hagenaars stimuleert om weer te gaan sporten nu de meeste maatregelen tegen corona zijn afgebouwd.

De vakantie is voorbij en het sportseizoen is weer begonnen. Nadat er maandenlang allerlei maatregelen waren die de mogelijkheden om te sporten fors inperkte gaat de gemeente nu Hagenaars stimuleren.om weer te gaan sporten.

De publiekscampagne ‘tijd voor jouw gouden wissel’ maakt in de hele stad zichtbaar dat sporten weer kan en veilig is en daagt Hagenaars uit om de laptop, telefoon of afstandsbediening weer wat vaker in te wisselen voor een sportief attribuut.

Het programma start vrijdag bij de Sportcampus in het Zuiderpark.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com