13 april 2024

Den Haag – Opening The Hague Infostore op centraal station

Wethouder Saskia Bruines heeft de nieuwe The Hague Info Store op station Den Haag Centraal geopend. Zij deed dit samen met Sjaak Bral en nachtburgemeester Pat Smith. In de winkel kun je terecht voor tips over de stad en bijzondere ‘Haagse’ producten.

Waar veel andere steden besluiten om een servicepunt te sluiten, vindt Den Haag het juist belangrijk om naast digitale informatievoorziening juist ook fysiek aanwezig te zijn.

The Hague Info Store heeft een bijzonder assortiment unieke producten en (cadeau)-artikelen die allemaal bijdragen aan het Haagse verhaal. Van lokale bieren, Heesterzeep en Haagse hopjes, tot ‘eau eau’ Den Haag’ waterkaraffen en de Matlas van Den Haag. De artikelen zijn niet alleen populair bij toeristen, maar ook bij de inwoners van de stad die zoeken naar een origineel cadeau.

The Hague Infostore
Haagse producten infostore
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com