23 april 2024

Den Haag – The Park Playground: nieuwe vestiging in Den Haag

The Park Playground opent op 7 november zijn nieuwste vestiging in Den Haag en organiseert een officiële opening voor publiek, waar maar liefst 200 gratis kaarten voor worden weggegeven.

The Park Playground is verspreid over heel Nederland en België en biedt sinds 2018 hoogwaardige free roam virtual reality-ervaringen.

Van zombies knallen in de Middeleeuwen over mollenjagen in Nieuw-Zeeland tot de zoektocht naar K3 in Egypte: voor iedereen is er een ervaring beschikbaar. In totaal zijn er vijf verschillende VR-ervaringen te boeken die ideaal zijn om te spelen met vrienden, familie of collega’s: een mysterieuze magiër stuurt jullie op avontuur in The Hallow, ontmasker samen de mol in ‘De Mol’, bevrijd gijzelaars in The Heist, een VR zenuwslopende escape room, of ga anno 3121 de strijd tegen elkaar aan in NanoClash.

The Park en Studio 100 sloegen eerder de handen ineen om VR toegankelijk te maken voor een jongere doelgroep en creëerden de game K3 in VR. Deze game is tevens beschikbaar in Den Haag. Ook Vodafone, Kinepolis en Snowworld gingen al eerder een samenwerking aan met aan boord wat opmerkelijk is voor deze 3 jaar jonge startup.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com