22 juli 2024

Den Haag – Onderzoek naar agent die arrestant schopt in Den Haag

De politie eenheid Den Haag stelt een onderzoek in naar de feiten en omstandigheden rond een aanhouding afgelopen zondagmiddag op het Joubertplantsoen in Den Haag.

Daarbij is op beelden te zien hoe een agent klaarblijkelijk een arrestant schopt. De politie hield meerdere personen aan nadat agenten werden geconfronteerd met geweld door een groep van meer dan 50 personen. Daarbij werden agenten geslagen, geschopt en bekogeld met zwaar illegaal vuurwerk.

Op sociale media zijn beelden verschenen van de aanhoudingen. Op basis van wat er op de beelden is te zien en te horen, wordt een onderzoek ingesteld naar de specifieke aanhouding en wat daaraan is voorafgegaan. De betrokken agent is inmiddels uit de buitendienst gehaald.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com