25 juni 2024

Rijswijk – Start bouw in Hoflanen RijswijkBuiten

Begin deze week is op feestelijke wijze stil gestaan bij de start van de bouw van de eerste en tweede fase van project Hoflanen in de duurzame nieuwbouwwijk RijswijkBuiten.

In dit project worden 52 woningen gerealiseerd. Het aanbod is divers: van geschakelde eengezinswoningen tot compacte beneden-boven woningen.

Met een flinke klap op een paal markeerden wijkwethouder Jeffrey Keus (gemeente Rijswijk) en Corné Bok (directeur Maas Wijkontwikkeling), onder toeziend oog van de toekomstige bewoners, de start bouw van de woningen.

Hoflanen ligt in deelgebied Parkrijk van de duurzame nieuwbouwwijk RijswijkBuiten. Parkrijk wordt zo ingericht dat elke straat straks in verbinding staat met het veelzijdige stadspark. De lange lanen en knusse hofjes met de daaraan gelegen woningen vormen het verlengde van het park.

De ontwikkeling van twee woningen achter één gevel is uniek voor RijswijkBuiten. Alle woningen en het openbaar gebied zijn uiterst duurzaam en gebouwd met aandacht voor thema’s als groen, water en het klimaat.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com