18 mei 2024

Zoetermeer – Gemeente bedankt mantelzorgers

Zoetermeer zet mantelzorgers rond De Dag van de Mantelzorg op meerdere manieren in het zonnetje. Op woensdag 10, vrijdag 12 en zaterdag 13 november van 14.00 tot 17.00 uur kunnen mantelzorgers meedoen met een gezellige pubquiz met hapjes en drankjes.

Voor jonge mantelzorgers tot achttien jaar is er op 20 november een uitdagende sportieve activiteit. Daarnaast krijgen alle mantelzorgers een cultuurcheque voor een uitje.

Net als voorgaande jaren organiseert Mantelzorgcentraal een gezellige pubquiz voor mantelzorgers. Om zoveel mogelijk mantelzorgers mee te kunnen laten doen, wordt deze activiteit dit jaar over drie dagen verspreid. Jonge mantelzorgers tot 18 jaar kunnen zich lekker uitleven tijdens een sportief uitje. Zij kunnen op 20 november ’s ochtends of ’s middags gaan klimmen bij Ayers Rock.

Daarnaast ontvangen mantelzorgers een cultuurcheque. Hiermee kunnen zij op een moment dat het hen uitkomt een ontspannen uitje in Zoetermeer doen.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com