23 april 2024

Leidschendam-Voorburg – Eengezinswoningen De Lanen opgeleverd

Op woensdag 3 november 2021 hebben wethouder Jeffrey Keus (wijkwethouder RijswijkBuiten) van de gemeente Rijswijk en Marcel Schipper namens de Ontwikkelingscombinatie Harnaschpolder CV (bestaande uit VolkerWessels Vastgoed en AM) samen met de nieuwe bewoners een boom geplant om de oplevering van de 67 woningen van De Lanen fase 1 in Parkrijk RijswijkBuiten te vieren.

De boom staat symbool voor de groei van de nieuwe duurzame nieuwbouwwijk. Ter gelegenheid van de oplevering van hun woningen kregen bewoners ook een plant en een vogelhuisje zodat ook veel vogels een nieuw (t)huis kunnen vinden in de tuinen in RijswijkBuiten.

De woningen zijn ontwikkeld door Ontwikkelingscombinatie Harnaschpolder CV. Het project bestaat uit 67 eengezinswoningen, waarvan 35 industrieel vervaardigde MorgenWonen-woningen die ‘sleutelklaar’ zijn opgeleverd en 32 woningen gebouwd door Boele & van Eesteren, naar een ontwerp van Steenhuis Bukman Architecten. Zowel MorgenWonen als Boele & van Eesteren zijn onderdeel van VolkerWessels.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com