20 mei 2024

Wassenaar – Voorstelling Vuile Huichelaar komt naar WareNar

De koninginnen van het meezing-cabaret, Paulette Willemse en Saskia van Zutphen gaan 8 december de planken van theater Warenar op met Vuile Huichelaar 7: Omdat ik zoveel van je hou en meer foute liedjes.

Paulette Willemse en Saskia van Zutphen weten van geen ophouden. Al meer dan tien jaar maken ze de theaters in Nederland (on)veilig voor duizenden vrouwen. En nu staat Vuile Huichelaar nummer zéven alweer op het program! Na een wonderlijk jaar van onzekerheid en isolatie zijn er goede voornemens om in deze show volledig los te gaan.

Weg met hoestschaamte, corona kilo’s, huidhonger, anderhalve-meter-samenleving en hamsterschaamte. Weg met gesprekken over de heg, het raamgesprek, disselen, amateurvirologen, het Irma-effect, snotter- en snuitschaamte. We zoeken de ruimte om de braafheid en het keurslijf te laten varen. En wat is er dan fijner dan zingen?! Lekker de grenzen opzoeken van wat wel en niet kan of mag. Maar wat zéker mag, is liedjes kiezen die we anders misschien links zouden laten liggen. In deze voorstelling komen de guilty pleasures en de heimelijke genoegens voorbij, oftewel: het foute lied.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com