16 juni 2024

Delft – Kerstboomactie Happy KidsCare krijgt versterking

Kinderopvang ZON, De Speelgoedbank & Happy KidsCare organiseren dit jaar met elkaar de kerstboomactie.

De Kerstboomactie 11 december 2021 HEMA Delft Centrum
De kerstboomactie wordt voor het 35e jaar op rij georganiseerd bij de HEMA in Delft Centrum. Dit jaar staat er op 11 december een kerstboom bij de HEMA. In de kerstboom hangen wensen van kinderen die niet thuis kunnen zijn met kerst of die het thuis minder goed hebben.

Met het inzamelen van kerstcadeaus wil Happy KidsCare de kinderen die verblijven in Jeugdhuis Vliet & Burgh, Logeerhuizen van Ipse de Bruggen en de vele locaties van de stichting Jeugdformaat een hart onder de riem steken.

Voor het 3e jaar ondersteunt Kinderopvang ZON de kerstboomactie. Dit jaar staan op maar liefst 12 locaties een kerstboom met wensen. De vrijwilligers van de Speelgoedbank zullen bij de Kerstboomactie aanwezig zijn om de cadeau’s in ontvangst te nemen en in te pakken. Op 15 & 16 december zullen de vrijwilligers van de Speelgoedbank en Judith Nieuwpoot, initiatiefneemster van de kerstboomactie, de cadeaus brengen naar de diverse locaties van Stichting JeugdFormaat, Vliet & Burgh en Ipse de Brugge.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com