22 juli 2024

Delft – 400 duizend euro voor maatschappelijke activiteiten

Delft trekt 400 duizend euro extra uit om maatschappelijke activiteiten ook in de toekomst mogelijk te blijven maken.

Hiermee verzacht de gemeente voor een deel de effecten van voorgenomen bezuinigingen. Het extra geld gaat met name naar de exploitatie van jongerencentrum de Border, Delft voor Elkaar, DOK en de programmering in OPEN.

Een van die partijen die steun krijgt is Stichting Welbevinden, die jeugdactiviteiten organiseert in jongerencentrum de Border in Tanthof. Dat gebouw zou gesloten worden, omdat het maar beperkt gebruikt werd. Er worden daar nu samen met bewoners weer allerlei activiteiten georganiseerd. Ook DOK kan met het extra geld weer doorgaan met een deel van de activiteiten die eerst geschrapt was.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com