21 maart 2023

Delft – Kerstballentocht Delftse Hout

Duurzaamheidscentrum De Papaver en de Delftse Natuurwacht organiseren ook dit jaar weer een Kerstballentocht. Deze traditionele speurtocht door de Delftse Hout beleeft dit jaar z’n 35ste editie en kan gedaan worden van 18 december 2021 t/m 9 januari 2022

De tocht is geschikt voor jong en oud. De speurtocht, met thema ‘Diersporen’, begint bij De Papaver en duurt ca. 1½ uur. In de bomen van de Delftse Hout hangen grote kerstballen, met daarop 3 keuzeantwoorden.

Om de juiste route te ontdekken, loop je van bal naar bal. De vragenboekjes en antwoordformulieren zijn af te halen bij De Papaver, Korftlaan 6 Delft. De boekjes liggen in een bak naast de voordeur; dus ook beschikbaar als De Papaver gesloten is. Ze zijn ook verkrijgbaar bij restaurant Het Rieten Dak, restaurant De Schaapskooi, Stadsboerderij BuytenDelft en Knus.

Kinderen tussen 6 en 12 jaar maken kans op een prijs! De speurtocht is gratis, mede dankzij de inzet van veel vrijwilligers van Delftse Natuurwacht en De Papaver. Beide organisaties worden wel heel blij van een kleine donatie!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com