21 mei 2024

Westland – Politie onderzoekt mishandeling vrouwen in ‘s-Gravenzande

De politie doet onderzoek naar de mishandeling van twee jonge vrouwen in de nacht van 1 januari op de Heenweg in ’s-Gravenzande.

Een van de slachtoffers liep daarbij een gebroken kaak op. Op nieuwjaarsnacht fietsten de twee slachtoffers rond 3:00 uur vanaf de Dijckerwaal naar de Heenweg in s’Gravenzande.

Hier werden zij aangesproken en uitgescholden door een jonge man, vermoedelijk tussen de 17 en 21 jaar oud. Na een reactie van een van de vrouwen sloeg de man met een vuist in haar nek. Na tussenkomst van de tweede vrouw kreeg ook zij een klap.

Later bleek na onderzoek in het ziekenhuis dat haar kaak hierbij is gebroken. Na het incident vervolgde de verdachte, samen met een andere man die bij hem was, zijn weg over de Naaldwijkseweg richting ’s-Gravenzande.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com