25 juni 2024

Den Haag – Gemeente organiseert eerste week van de Digitale Ethiek

In de week van maandag 24 januari tot en met vrijdag 28 januari organiseert de gemeente Den Haag de eerste Week van de Digitale Ethiek. Verantwoord datagebruik en privacy staan centraal tijdens activiteiten, lezingen en tentoonstellingen voor het brede publiek.

Deze eerste editie van de ‘Week van de Digitale Ethiek’ valt samen met de Internationale Dag van de Privacy op vrijdag 28 januari. Wat gebeurt er met je data en hoe kun je daar zelf keuzes in maken? Wat betekent het gebruik van Facebook voor je persoonsgegevens?

Veel personen en bedrijven weten niet waar hun data voor gebruikt worden en wat de risico’s zijn. De week van de Digitale Ethiek is erop gericht om hierover meer bewustwording te creëren en de kennis te vergroten. Iedereen is van harte uitgenodigd om aan te schuiven bij een of meerdere programmaonderdelen.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com