22 juli 2024

Leidschendam-Voorburg – Signaal gemeenten voor meer balans in coronamaatregelen

Het is vijf voor twaalf voor ondernemers in Leidschendam-Voorburg en de rest van het land.

Daarom geven een groot aantal gemeenten gezamenlijk een signaal aan het kabinet. Wethouder Astrid van Eekelen (Economie): “De coronamaatregelen raken de samenleving hard. Iedereen wordt geraakt: ondernemers, de cultuursector, het onderwijs en de zorg. Dagelijks hoor ik wat de gevolgen van de maatregelen voor onze inwoners zijn en wat dit met hen doet.

De nood is hoog en de rek is eruit. Dat geldt zeker voor onze ondernemers. We hopen dat Nederland onder voorwaarden weer open gaat. Het is goed dat we als gemeenten een duidelijk signaal geven aan het kabinet en dat we dit samen doen.”

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com