20 mei 2024

Wassenaar – Theater Warenar weer volwaardig open

Het kan weer! Volle zalen met toneel, cabaret, muziektheater, dans, comedy en concerten. Hoe fijn is het dat Wassenaarders zo dichtbij een Theater hebben, waar het na de grote opknapbeurt in Corona-tijd goed toeven is. In het rode pluche van de Theaterzaal, maar ook in de sfeervolle foyer en bar. En het kan weer, zonder 1,5 meter te hoeven aanhouden.

Er komt nog een mooi rijtje van voorstellingen aan de komende maanden. De compactheid van de zaal is een enorme pré, want je zit eigenlijk altijd dichtbij de artiesten. En na afloop komen zij vaak ook een drankje doen in de foyer om met het publiek te praten.
Wat heeft het publiek dat gemist. Een avondje uit dichtbij, met een goed gevulde zaal.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com