27 mei 2024

Westland – WestlandStek voor voorzitter Kastanjehof kwintsheul

Mevrouw P.J. (Piety) Joling-Wiegersma uit Kwintsheul ontving zaterdag 19 maart de WestlandStek voor haar vrijwillige inzet voor Stichting Dorpshuis Kastanjehof.

Wethouder Piet Vreugdenhil reikte haar de gemeentelijke onderscheiding uit vanwege haar langdurige en veelzijdige inzet voor De Kastanjehof en haar afscheid als voorzitter.

Mevrouw Joling is sinds 1999 actief als bestuurslid, en sinds 2004 als voorzitter. Als voorzitter onderhield zij de contacten met de maatschappelijke organisaties die gebruik maakten van het dorpshuis (Vitis Welzijn, KBO, EHBO). Onder haar voorzitterschap is de nieuwbouw van De Kastanjehof tot stand gekomen en ook een eigentijdse invulling gegeven aan het gebruik van het ontmoetingscentrum.

De laatste twee jaar had het bestuur een grote uitdaging over het (voort)bestaan van het dorpshuis in de coronacrisis. Mevrouw Joling heeft hiervoor grote inzet geleverd en vele voorbereidingen getroffen om tot effectief gebruik te komen na de coronaperiode. Onder haar voorzitterschap is een eigentijdse invulling gegeven aan het dorpshuis, in een eigentijds gebouw.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com