4 maart 2024

Delft – Koningsdag activiteiten

Woensdag 27 april is het Koningsdag. Delft kleurt oranje en bruist! Er is van alles te doen, zeker in de binnenstad.

Denk aan 6e editie van het Oranjekoortsfestival aan de vooravond van Koningsdag, de traditionele Koningskermis en rommelmarkten. Bekijk het volledige programma op www.delft.nl/koningsdag.

De 55ste verjaardag van Koning Willem-Alexander wordt dit jaar uitgebreid gevierd in de binnenstad van Delft. De oranjegekte barst voor jong en oud los op dinsdag 26 april tijdens het Oranjekoortsfestival op de Markt. Uitslapen zit er niet in, want tijdens Koningsdag gaat het programma vroeg van start. Om 12.00 uur opent burgemeester Marja van Bijsterveldt Koningsdag op de Markt met showcorps Excelsior, waarna er tot 20.00 uur van alles te doen is in de binnenstad en met een geheel programma op de Markt.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com