27 februari 2024

Leidschendam-Voorburg – Joann van den Herik bij Paagman

Op zaterdag 30 april is Joann van den Herik om 15:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Mall (Mall of the Netherlands, Leidschendam) voor een meet & greet en om haar boek Joann’s weg naar zelfliefde te signeren.

In Joann’s weg naar zelfliefde vertelt influencer en curvy model Joann van den Herik hoe een onzeker meisje met een maatje meer uitgroeit tot curvy model. De jonge rolmodel uit Kaatsheuvel was finalist in Curvy Supermodel 2018 en staat bekend om haar body positivity posts op social media waarin ze dagelijks duizenden mensen inspireert om van het leven te houden en het belang van het uiterlijk te relativeren.

In dit boek volgt de lezer het verhaal van Joann’s alter ego JoJo, die worstelt met de grote impact van het huidige schoonheidsideaal op haar leven. Als grote, stevige meid krijgt JoJo vaak ongevraagd adviezen om af te vallen. Ook wordt er regelmatig lacherig gedaan over haar gewicht. Ze krijgt het gevoel dat haar lichaam er niet mag zijn, iets wat versterkt wordt door de beelden in tijdschriften, op tv en social media. Ze probeert uit alle macht in het perfecte plaatje te passen, maar verliest zichzelf hierdoor steeds meer. Tot ze hoort over body positivity: elk lichaam mag er zijn en verdient liefde en respect. Beetje bij beetje leert ze om minder onzeker te zijn over zichzelf. Ze besluit haar zoektocht naar zelfacceptatie en zelfliefde op social media te delen én om te gaan voor haar allergrootste droom.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com