13 juni 2024

Westland – Sportservice maakt ruimte voor Oekraïne

Team Sportservice Zuid-Holland maakt ruimte voor vluchtelingen uit Oekraïne. Team Sportservice Zuid-Holland verhuist op 26 april van Poeldijk naar een tijdelijke locatie in Patijnenburg in Naaldwijk. Het vertrek van de provinciale sportorganisatie is eerder dan gepland, zodat de locatie gebruikt kan worden om vluchtelingen uit Oekraïne voor langere duur op te vangen. Sinds 1982 was Team Sportservice Zuid-Holland gevestigd aan de Arckelweg 30 in Poeldijk.

“In de afgelopen veertig jaar hebben we hier met veel plezier gewerkt. Wij gaan in de zomer verhuizen naar een nieuwe locatie in Capelle aan den IJssel en hebben in samenspraak met de gemeente Westland onze plannen naar voren gehaald. Wij zijn een stichting die maatschappelijke doelen nastreeft en we dragen hiermee graag ons steentje bij aan de opvang van Oekraïense vluchtelingen”, aldus provinciaal manager Harry Akkermans.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com