22 juni 2024

Delft – Man (30) opgepakt na serie auto-inbraken

De politie heeft een 30-jarige man uit Delft aangehouden voor een serie auto-inbraken in zijn woonplaats. De man kon op heterdaad worden aangehouden. Verder onderzoek bracht hem in verband met 18 diefstallen uit auto’s.

In maart van dit jaar heeft Delft te maken gehad met een golf aan auto-inbraken, alleen al in die kalendermaand kreeg de politie tientallen meldingen van diefstallen uit auto’s. Hierop zijn agenten gericht gaan surveilleren, waardoor er een verdachte op heterdaad kon worden aangehouden. In de woning van de verdachte werden spullen aangetroffen die naar eerdere auto-inbraken te herleiden waren.

Na verder onderzoek, waar onder meer videocamera´s zijn uitgelezen, wordt de 30-jarige verdachte nu in verband gebracht met 18 diefstallen uit auto’s. De man zit in voorlopige hechtenis en zijn betrokkenheid bij nog een aantal andere inbraken wordt onderzocht.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com