27 februari 2024

Den Haag – Drugs, wapens, geld in woning Boerhaavestraat

De politie trof donderdagmiddag 28 april in een woning aan de Boerhaavestraat een grote hoeveelheid hennep, wapens en contant geld aan. De politie heeft de zaak in onderzoek. Op dit moment is er nog geen verdachte aangehouden.

Een woningcorporatie vroeg agenten rond 15.30 uur om hen te assisteren bij het binnentreden van de woning aan de Boerhaavestraat in verband met een lekkage. Toen zij vervolgens in de woning waren, troffen zij een groot aantal henneptoppen aan.

Na verdere doorzoeking vond de politie ook vier vuurwapens en een grote hoeveelheid contant geld. De henneptoppen zijn in beslag genomen en inmiddels vernietigd. Ook de wapens en het geld zijn in beslag genomen. Op het moment van binnengaan van de woning was niemand aanwezig. De recherche heeft de zaak in onderzoek.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com