25 juni 2024

Delft – Het grootste orkest van Delft bij De Vak

De VAK verzorgt op 26 juni de slotavond van het festival Bont & Blauw van Theater de Veste. Deze avond vol verrassingen wil De VAK afsluiten met een spetterend optreden van het grootste orkest van Delft, The VAKorchestra XXL! Een gelegenheidsorkest van amateurmuzikanten uit Delft en omstreken. Om dit orkest te vormen is De VAK op zoek naar amateurmuzikanten die mee willen spelen tijdens de grande finale.

The VAKorchestra XXL heeft een metropool-orkest-bezetting. De VAK Bigband vormt de basis, maar om groots op het podium te staan heeft het orkest strijkers en houtblazers nodig. Alle amateurmuzikanten boven de 12 jaar zijn welkom. Cursist bij De VAK of niet. De enige vereisten zijn het kunnen lezen van noten, beschikbaar zijn op 26 juni en zin om mee te doen. De Delftse dirigent en VAKdocent Marnix Steffen repeteert de stukken met het orkest op 5 zaterdagen voorafgaande aan het optreden.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com