20 april 2024

Den Haag – GroenLinks zoekt het groenste balkon

GroenLinks zoekt het groenste balkon, (dak)terras of geveltuintje van Den Haag. Voor het tiende jaar op rij is GroenLinks Den Haag weer op zoek naar het groenste balkon, (dak)terras of geveltuintje van de stad. Er vallen mooie prijzen te winnen: we verloten drie waardebonnen voor gratis planten. Én een speciale jubileumprijs!

Fractievoorzitter Mariëlle Vavier is enthousiast over de wedstrijd: ”Elk jaar is het weer een feest om alle inzendingen te bekijken. In onze dichtbevolkte stad telt elke boom en ieder plantje. Het is mooi om te zien hoe mensen in verschillende wijken, vaak samen met buurtbewoners, hun eigen straat vergroenen.” Want zeker met de toenemende hittestress en de klimaatverandering kan elke boom en ieder plantje hét verschil maken. ”Een groenere straat zorgt voor hoognodige verkoeling tijdens de zomer. Bovendien ziet het er ook nog eens vrolijk uit.”

Wil jij kans maken op een van de prijzen? Mail dan vóór zondag 3 juli een foto van je balkon vol bloemen en planten, je favoriete plekje op je (dak)terras of je vrolijke geveltuintje naar groenlinks@​denhaag.nl onder vermelding van je naam en adres. Alle inzendingen zullen worden bekeken door een vakjury, die op vrijdag 8 juli de winnaars bekend zal maken. Winnaars ontvangen een Nationale Tuinbon ter waarde van 50 euro (eerste plaats), 30 euro (tweede plaats) of 20 euro (derde plaats).

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com