10 augustus 2022

Den Haag – ‘’Global Contrast’’ modeshow ROC Mondriaan

‘’Global Contrast’’ modeshow ROC Mondriaan in Kunstmuseum Den Haag. Ruim 300 studenten van de School voor Beauty, Hair & Fashion van ROC Mondriaan presenteren op maandag 27 juni hun jaarlijkse modeshow op een enorme catwalk in Kunstmuseum Den Haag. De collecties zijn ontworpen door studenten van de opleiding Mode/maatkleding en de eerstejaars van de opleiding Fashion.

De studenten lieten zich speciaal inspireren door het overkoepelende thema ‘’Global Contrast’’ verwijzend naar de wereldwijde tweedeling. In deze roerige tijd zoekt de wereld naar verbinding, terwijl mensen en hun meningen soms juist steeds verder van elkaar af lijken te staan. Inspirerende subthema’s zijn: La Portofinese, Wicked, Framed, Po(w)der Tribe, Sheer Gear, Geek Chic, Raven Haven.