23 april 2024

Den Haag – Vossejacht in het centrum

DAK kindercentra organiseert op vrijdag 19 augustus voor de 3e keer een grootse vossenjacht in het centrum van Den Haag voor kinderen.

Namens DAK kindercentra nodigen wij u van harte uit aanwezig te zijn en verslag te doen van de vossenjacht op vrijdag 19 augustus. Het is ook mogelijk om een item te maken en mee te lopen met een groep kinderen van DAK kindercentra om zo de echte ‘jacht’ op film te krijgen.

Ontmoet de ondeugende cartoons, beeldschone prinsessen en stoere superhelden in het centrum van Den Haag! Ze zijn allemaal verstopt, maar waar? Ga met ons mee op avontuur en help ons alle vossen te vinden. Bij het inleveren van een volle stempelkaart, krijg je een tof cadeau! Als je al eens eerder hebt meegedaan met de DAK-vossenjacht, kom je misschien wel een bekende vos tegen.

Hoe leuk is het om de zomervakantie af te sluiten met een vossenjacht. Lekker buiten zijn en samen op zoek naar bekende superhelden die je ook nog eens in het echt kunt ontmoeten. Dat is zoveel leuker dan ze op een schermpje zien. Neem het maar van ons aan: het wordt een vossenjacht om nooit te vergeten.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com