26 april 2024

Westland – Volgende editie Tulip Trade Event in 2024

In het voorjaar van dit jaar vond een bijzondere vijfde editie van het Tulip Trade Event plaats. Na twee Corona-jaren waarin op creatieve, hybride manier invulling is gegeven aan het tonen van een heel groot deel van het assortiment, was dit jaar gelegenheid om geïnteresseerde vakgenoten en klanten weer fysiek op het bedrijf te ontvangen.

Waar andere jaren het bezoek vooral uit Noord-Europa en Oost-Europa kwam, werd dit jaar voornamelijk bezoek uit andere windstreken ontvangen. Door de oorlog in Oekraïne die in februari dit jaar begon, besloten alle deelnemers unaniem om afgelopen editie niet groots uit te pakken onder de vlag van het Tulip Trade Event.

Na afloop van de collectief georganiseerde tulpenshow is uit een rondgang onder de trouwe en nieuwe bezoekers gebleken, dat het tulpenevent ontzettend wordt gewaardeerd. Natuurlijk hopen de deelnemende bedrijven bij een volgende editie op een meer stabiele situatie. Om die reden vindt de zesde editie van het Tulip Trade Event plaats van 13 tot en met 15 maart 2024.

De positieve reacties uit het vak op dit voorstel hebben de dertien deelnemende bedrijven gesterkt in het nemen van dit besluit. De datum van het event is daarmee namelijk ook een week naar voren gehaald, waardoor het precies tussen de feestdagen in valt. Engelse Moederdag en internationale vrouwendag zijn net daarvoor en Pasen is pas eind maart.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com