24 april 2024

Den Haag – De Vries Van Stockum verhuist naar De Passage

Op 1 oktober opent boekhandel De Vries Van Stockum officieel de deuren tussen de prachtige arcades in De Passage. Het zal een feestelijke opening zijn – temeer omdat de boekverkopers al op zondag 18 september om 18.00 de deur op Spui 40 voor het laatst achter zich dichttrekken. Zodoende is de fysieke winkel vanaf 19 september enkele dagen gesloten. Op 1 oktober vindt de feestelijke opening van de nieuwe winkel plaats. Ze hopen wel al eerder officieus open te gaan. Houd voor updates hun website, nieuwsbrief en/of social media in de gaten.

Klanten kunnen natuurlijk altijd hun boeken bestellen via de webshop, www.devriesvanstockum.nl. En uiteraard is men ook van harte welkom in het filiaal in Haarlem.

Zij verruilen hun plekje aan het Spui voor Passage 11 omdat deze locatie beter past bij de boekwinkel. “Toen ik hoorde dat dit pand vrij kwam, ging mijn hart wel even sneller kloppen. Hoewel ik fan ben van de uitdrukking ‘kakstrak’, vind ik dat die stijl het beste werkt als saus over een historische basis. Dat past ook bij onze identiteit. Beide winkels hebben een rijke geschiedenis van meer dan een eeuw. Maar ze gingen ook altijd met de tijd mee. We zijn ‘historisch innovatief’ als het ware.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com