27 september 2023

Den Haag – Haags politieteam het beste in augustus

Opsporing, data, ICT en en techniek stromen door de aderen van de collega’s van TROI. Het Team Rendement Operationele Informatie van de eenheid Den Haag werd door de eenheidsleiding genomineerd als beste politieteam van de maand augustus. En niet zomaar. “Hoe jullie van elkaar leren, het principe ‘wie het weet mag het zeggen’, en daarmee de mooiste dingen maken voor de collega’s in de operatie. We zijn echt supertrots op TROI”, aldus een enthousiast sectorhoofd Hugo Wittekoek.

De onbaatzuchtige samenwerking, het grenzeloos delen van kennis en producten is uniek. Jan Willem van de Pol en Wilma Bakker van WEP overhandigden de beker aan eenheidschef Paul van Musscher. Jan Willem: “Jullie maken het voor de opsporing en de operatie een stuk makkelijker. Jullie blinken uit in veel kennis en werk dat toch veelal achter de schermen gebeurt.”

Ook eenheidschef Paul van Musscher stak zijn trots niet onder stoelen of banken toen hij de beker aan het team gaf. “Het effect op de politieorganisatie is zo groot. Jullie werken eigentijds aan eigentijds problemen. Ik noem ook graag de onbaatzuchtige samenwerking, het grenzeloos delen van kennis en producten is uniek. Jullie dragen op een geweldige manier bij aan een toekomstgericht politiewerk.”

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com