9 december 2022

Regionieuws TV – Lichtjesavond Oosterbegraafplaats in Voorburg dit jaar op 14 december 2022

Lichtjesavond op de Oosterbegraafplaats in Voorburg wordt dit jaar gehouden op woensdagavond 14 december. Ieder jaar organiseert de gemeente samen met vrijwilligers de lichtjesavond. Dit is om stil te staan bij het verlies van overleden dierbaren. Alle inwoners uit Leidschendam-Voorburg zijn van harte uitgenodigd. Volgens de gemeenten wordt het door veel mensen gewaardeerd. De begraafplaats is deze avond verlicht met fakkels. Er worden kaarsen uitgedeeld aan bezoekers die deze bij de graven of het urnenplein kunnen zetten. Ook kunnen er gedenktekstjes in de bomen achter de aula gehangen worden. Op de avond avond steken enkele vrijwilligers alle aangevraagde kaarsjes aan en plaatsen die op een centrale plek op de begraafplaats.