2 februari 2023

Regionieuws TV – Openbaar ministerie heeft zwaar strafdossier tegen Richard de Mos

In het strafdossier tegen Richard de Mos staan ernstige feiten, zo blijkt uit een uitzending van Nieuwsuur. Die heeft het dossier in handen gekregen. De Mos staat terecht voor het vormen van een criminele organisatie ambtelijke corruptie en het schenden van ambtsgeheim. In ruil voor donaties zou De Mos allerlei voordelen hebben gegeven aan donateurs. Ze zouden vertrouwelijke informatie hebben gekregen, bijvoorbeeld over vastgoedprojecten en ingelicht of het beste moment van het aanvragen van vergunningen. De Mos zelf zegt in de documentaire dat het openbaar ministerie niet op de hoogte is van de manier van handelen in de politiek, hij gaat uit van vrijspraak. De rechtszaak tegen De Mos begint vandaag.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com