31 maart 2023

Regionieuws TV – Voorlopige uitslag verkiezingen Hoogheemraadschap van Delfland: BBB de grootste

Op basis van bijna 90 procent van de stemmen komt de BBB als winnaar uit de bus bij de verkiezingen van het Hoogheemraadschap Delfland. Dijkgraaf Daverveldt is duidelijk gemaakt dat het waterschap er echt toe doet. Hij complimenteert de gemeenten in zijn regio voor het harde werk en betrokkenheid bij deze verkiezingen. Volgens deze tussenstand boekte de BoerBurgerBeweging met 15,4% bij Delfland de grootste winst. Deze voorsprong kan niet meer ingehaald worden door een van de andere partijen. De VVD volgt daarna met 13,3 procent en Water Natuurlijk met 12,6 procent. 50PLUS werd gehalveerd in de verkiezingen. Zij gingen van 7,3 terug naar 2,6 procent.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com