22 juni 2024

Regionieuws TV – Samenwerking voor gelijke kansen in Delftse wijken

Bewoners, organisaties en gemeente gaven gisteren het startsein om Delft-West verder te verbeteren. De komende twintig jaar gaan zij samen aan de slag met het programma ‘Wij West, gelijke kansen in Delft’. Dit is een aanpak voor de wijken Voorhof, Buitenhof en Tanthof-West. Bewoners en organisaties dachten de afgelopen maanden mee over wat er in Delft-West beter kan. Hun inbreng is samengevat in het nieuwe plan. Bedoeling is om alle bewoners mee te laten doen in de samenleving en hun talenten te laten benutten. Jongeren in Delft-West moeten evenveel kansen hebben om zich te ontwikkelen als jongeren in andere wijken. De komende periode worden de plannen verder uitgewerkt. “Wij West” is onderdeel van het Nationaal Programma Leefbaarheid en Veiligheid van de rijksoverheid. Delft-West is als één van de twintig gebieden hierbij aangesloten.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com