19 juni 2024

Regionieuws TV – Voedselbank en Dierenhulp winnen WestlandHart

De grote winnaars van het WestlandHart zijn Voedselbank Westland en Stichting Dierenhulp Westland. Tijdens een bijeenkomst bij Brownies en Downies in ’s-Gravenzande reikte burgemeester Bouke Arends het beeldje aan beide organisaties uit. Stichting Dierenhulp Westland won dit jaar de publieksprijs. De vrijwilligers van de stichting zoeken naar vermiste dieren in Westland. Ook brengen zij de gevonden dieren weer terug naar hun baasje. De juryprijs ging naar Voedselbank Westland. De grote groep trouwe vrijwilligers geeft gratis voedselpakketten aan 200 huishoudens in Westland. De Voedselbank ontvangt producten vanuit de landelijke organisatie, maar ook van bedrijven en particulieren uit Westland. Volgens de jury een mooi voorbeeld van hoe men samen mensen met een laag inkomen kunnen helpen. Elk jaar kunnen inwoners van Westland vrijwilligersorganisaties nomineren voor WestlandHart.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com